Kuusakoski Recycling är ett stort internationellt företag som återvinner elektronik och metaller. Resursteamet och Kuusakoski har samarbetat länge med varandra, Magnus Mattisson, platschef på Kuusakoski Spånga, berättar om samarbetet:

 Vi har haft ett långt samarbete med Resursteamet i Spånga och vi är glada över att kunna samarbeta med andra företag här i närområdet.  Resursteamet hjälper oss att utföra några av våra manuella arbetsuppgifter såsom separera och sortera olika material från varandra t.ex. plocka isär gamla datorer. Inget är påhittat utan alla arbetsuppgifter som Resursteamet utför hos oss är på riktigt. Det är arbetsuppgifter som ska göras och Resursteamet bidrar verkligen till vår verksamhet genom att utföra dessa arbetsuppgifter.


Resursteamet bidrar även på andra sätt på Kuusakoski i Spånga, Magnus berättar vidare:
 Varje gång Resursteamet finns på plats hos oss så slås jag av med vilken entusiasm, seriositet och energi som alla klienter och coacher från Resursteamet tar sig an arbetsuppgifterna. De är så taggade på att jobba och uppskattar det hantverk som detta faktiskt är. Det gör att vi som arbetsgrupp smittas av den entusiasmen och vi får samtidigt perspektiv på vårt dagliga arbete och känner en stolthet i det vi gör – oavsett arbetsuppgift.  Vi uppskattar verkligen samarbetet vi har tillsammans och uppmuntrar fler företag att ta kontakt med Resursteamet!