Sköna Ting är ett grossistföretag i Gröndal som producerar presentartiklar som säljs vidare till butiker på den nordiska marknaden. Resursteamet har arbetat med att paketera kort i plastfickor och sortera olika motivkort både på plats i Sköna Tings lokaler och som ett innejobb på våra enheter. När vi arbetar på plats så gör vi det antingen tillsammans i grupp eller så arbetar man som arbetstagare på egen hand.

Sara Enzell, ägare av Sköna Ting, berättar om samarbetet med Resursteamet:

 ”Jag kom i kontakt med Resursteamet på en Formex-mässa för några år sedan där några arbetstagare var nyfikna på mitt företag. Jag är oerhört glad att de tog kontakt med just mig där och då, för det arbete som arbetstagarna från Resursteamet utför hos mig på Sköna Ting gör stor skillnad för mig som företagare.

Alla gör ett superbra jobb och detta är verkligen arbetsuppgifter som är viktiga och nödvändiga för mitt företag. Det skulle ha blivit lite för många kort att paketera och sortera på egen hand annars! Jag uppskattar den stöttning jag får och har till och med gått vidare med att anställt ett par personer från Resursteamet.

Det känns även bra för mig personligen att bidra till att någon annan får en meningsfull vardag och få känna att man gör en skillnad för andra. Jag kan verkligen rekommendera andra företagare att skapa ett samarbete med Resursteamet, det har enbart varit positivt!”