Vi söker timvikarier

Vår drivkraft är att möjliggöra för människor att utvecklas!

Vill du vara med och skapa möjligheter för människor att utvecklas bortom dagens gränser? Ser du möjligheter till utveckling – där andra ser hinder? Är du student och vill få arbetslivserfarenhet under studietiden? Då kanske du skulle vilja jobba med oss!

Vi växer!

Resursteamet växer organiskt sedan starten 1997 på grund av att många klienter vill börja hos oss. Vi anställer kontinuerligt fler medarbetare för att möjliggöra detta.

Vad gör vi?

Vi jobbar inom flera områden och vår allra största verksamhet är den dagliga verksamheten för personer med förvärvad hjärnskada samt medfödda funktionsnedsättningar.

Inriktning

På Resursteamet har vi en huvudinriktning; den individuella. Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. Men för att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet.

Varierad bakgrund

Vi som jobbar på Resursteamet har en bred variation av utbildningsbakgrunder och livserfarenheter. Detta är något vi ser som mycket positivt då allas olika perspektiv bidrar till att skapa ett dynamiskt och kreativt team. Men just nu behöver vi stärka upp med timvikarier som kan bidra i vår verksamhet under semestertider och vid behov under terminerna, samt under sommaren 2016.

Din ansökan

Skriv en personlig ansökan på max en A4. Berätta det du vill att vi ska veta och varför den här tjänsten hos oss verkar intressant för dig. Gå in på länken nedan och tanka upp ditt personliga brev och CV i pdf eller wordformat: http://hogia.resursteamet.se/webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=11

Krav;

  • B-körkort – då vi använder oss av företagsbilar och åker mellan enheter och till praktikplatser, gym mm tillsammans med våra klienter.

 

Det är mycket meriterande om du;

  • Har jobbat inom liknande verksamheter tidigare.
  • Studerar till socionom, arbetsterapeut, beteendevetare

 

Eftersom vi får många ansökningar hinner vi tyvärr inte svara i telefon utan sök i stället information här på vår hemsida.