Coach

VÅR DRIVKRAFT ÄR ATT MÖJLIGGÖRA FÖR MÄNNISKOR ATT UTVECKLAS
Vill du vara med och skapa möjligheter för människor att utvecklas bortom dagens gränser? Ser du möjligheter till utveckling – där andra ser hinder? Kan du motivera och skapa förutsättningar för människor att förflytta sig steg för steg i riktning mot sina egna mål? Har du en högskoleutbildning såsom arbetsterapeut, socionom, pedagog, fysioterapeut eller beteendevetare och vill jobba som COACH direkt med människorna i aktiviteter och processer? Då kanske du skulle vilja jobba med oss!

VI VÄXER!
Resursteamet växer organiskt sedan starten 1997 på grund av att många klienter vill börja hos oss. Vi anställer kontinuerligt fler medarbetare för att kunna välkomna alla nya klienter.

VAD GÖR VI?
Vi jobbar inom flera områden och vår största verksamhet är den dagliga verksamheten för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, autism och utvecklingsstörning. Vi möter även personer som har fått en förvärvad hjärnskada.

På Resursteamet har vi en huvudinriktning; den individuella. Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet.

VILKA ÄR VI?
Vi som jobbar på Resursteamet har en bred variation av utbildningsbakgrunder och livserfarenheter. Detta är något vi ser som mycket positivt då allas olika perspektiv bidrar till att skapa ett dynamiskt och kreativt team. Just nu har vi behov av personer med olika högskoleutbildningar relaterade till arbete socialt arbete som vill jobba som coach i aktiviteter med personerna och utifrån deras individuella behov. Eftersom vi önskar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen ser vi gärna manliga sökande.

KRAV:
Du har en högskoleexamen som socionom, arbetsterapeut, fysioterapeut, pedagog, beteendevetare eller liknande.
Du innehar B-körkort samt körvana då vi kör bil dagligen i arbetet.

DIN ANSÖKAN
Skriv en personlig ansökan på max en A4. Berätta det du vill att vi ska veta och varför den här tjänsten hos oss verkar intressant för dig. Skicka ditt personliga brev och CV genom gå in på länken:
 http://hogia.resursteamet.se/webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=34

Om du vill läsa mer om hur vi tänker kring att jobba hos oss så gå in på: http://www.resursteamet.se/jobba-hos-oss/