Nu är det dags igen för Resursteamets populära musiktävling!

I år har vi fått in fantastiska 19 bidrag! Nu har du möjligheten att vara med och påverka genom att rösta fram din favorit. I år är det två priser som delas ut, lyssnars pris som du kan vara med och rösta fram, samt också juryns hederspris. Du kan rösta fram till och med onsdag den 18/10. Vinnarna kommer meddelas här på hemsidan och pris delas ut på Öppen Scen den 20/10.

Tack till alla artister som har bidragit med en låt, ni är grymma. Lycka till!

Årets tävlingsbidrag:

1) Sabina – Allt Som Jag Ser

2) Miriam – Mallis

3) Daniel – Jag Och Min Far

4) Piri Piri – Hey Hey My My

5) Jack – Polis 1

6) Christian – Perfect Crime

7) Emilio – Nu Kommer Kvällen

8) Kofi – Sweet Heat

9) Inez – Vår Gemenskap Är Starkast

10) Angelica – What A Wonderful World

11) Lasse Metalhead – Thug

12) Torgny – När Vi Gräver Guld I USA

13) Rapgruppen – Här Kommer Sommaren

14) Johan/Henrik/Annelie – Här Där Och Där Jag Är

15) Heart Raiders – Heart Raiders

16) Ali – Mamma Jag Saknar Dig

17) Emanuel – Min Gamle Vän

18) Leo – På Väg Hem

19) Nadji B – Se Dig Omkring

Vilken låt vill du rösta på?